Akdoğan Köyü İlkokulu
AKDOĞAN KÖYÜ KAHTA/ADIYAMAN

VİZYON

Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; Bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede örnek eğitim oluşturmak, okul ve kurumların her yönü ile model okul ve kurumlar haline getirmektir.

MİSYON

Milli birlik ve bütünlük içindeki sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi ve çağdaş uygarlığın yapacağı, yaratacağı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemini ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi,araştırmalar yaparak kurumların ve çalışmaların etkinlik ve verimliliğinin arttırılmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Normal Öğretim

08.30-14.00

Soba ile ısıtma

Uydu İnternet (VSAT)

Kahta ilçe merkezine 25 km uzaklıktadır.İl merkezine 50 Km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyün okulu ilk olarak 1952 de yapılmıştır. Yeni okul binası ise 1982 yılında faaliyete geçmiştir. Sağlık hizmetleri için Narince Sağlık Ocağı ve ilçe merkezinde bulunan sağlık kuruluşları tarafından sağlanmaktadır. Köy camisi ise 1992 de yapılmıştır.